Warning: Creating default object from empty value in /home/cp33377/public_html/wp-content/plugins/medify-core/includes/framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
مرکز تخصصی مشاوره شغلی - شغل مناسب خود را پیدا کنید | کلینیک پیروزی

مشاوره شغلی خود را با متخصصان کلینیک پیروزی تجربه کنید

یافتن و رشد در شغلی که با علایق، اهداف شخصی و ارزش های اصلی شما همسو باشد، می تواند به شما در رسیدن به حرفه خود کمک کند. با این حال، تشخیص و دستیابی به فرصت مناسب می تواند برای شما چالش برانگیز باشد. اگر مطمئن نیستید کدام مسیر حرفه ای را طی کنید، یک مشاوره شغلی می تواند به شما کمک کند. برای موفقیت در زمینه کاری خود کمک کنید اما لازم است که در مورد شغل و شرکت مورد نظر خود کاملا دقیق باشید . از آنجایی که این کار زمان می برد ، ممکن است لازم باشد با فردی که شما به او اعتماد دارید. در این مطلب، ما می بینیم که چگونه یک مشاوره شغلی می تواند در هنگام دستیابی به اهداف حرفه ای، ما را راهنمایی کند.

                     جهت اطلاعات بیشتر در مورد مشاوره شغلی و رزرو مشاوره با کلینیک پیروزی تماس بگیرید

                                                   شماره های تماس:

                                   02177410792   02177431649   02177431523   09203855016    

دهه ۵۰ همه رفتند سمت کاسبی و بازاری شدن.

دهه ۶۰ همه رفتند سمت کارمند دولت شدن و معلمی.

دهه ۷۰ و ۸۰ همه رفتند سمت دکتر و مهندس شدن.

دهه ۹۰ همه رفتند سمت کسب و کار راه انداختن و کارآفرین شدن.

دهه جدید قطعا بازار دست متخصص‌ها خواهد بود و هر چه نیچ‌تر درآمد بیش‌تر.

 

۷ قدم مشاوره شغلی

اولین قدم مصاحبه شغلی اولیه برای جمع آوری اطلاعات و پر کردن فرم مصاحبه می باشد.

دومین قدم قصد مراجع از مشاوره شغلی Career Counseling می‌باشد. قصد افراد برای دریافت مشاوره شغلی معمولا شامل موارد زیر است:

  • استعداد یابی
  • سردرگمی در انتخاب
  • تغییر شغل
  • مهاجرت
  • چگونگی ارتقا شغلی
  • چگونگی پیشرفت شغلی
  • چگونگی افزایش درآمد و مزایا
  • چگونگی مدیریت فردی و شغلی
  • چگونگی شبکه سازی شغلی
  • چگونگی افزایش توانمندی افزایشی حجم کار ی
  • چگونگی آینده محوری و آینده سازی شغلی
  • چگونگی هماهنگ سازی شرایط کاری با موقعیت خانوادگی و محیط اجتماعی
  • و….

سومین مرحله استعداد یابی

چهارمین جمع بندی شرایط و اطلاعات

پنجمین مرحله کشف راه کار ها با تناسب به شرایط

شش اجرای راهکار ها همراه با رفع مشکلات اجرا

مرحله هفت بررسی میزان تغییرات حاصل تاکنون و خروجی برای ادامه اهداف آتی

 

هزینه مشاوره شغلی

در سال ۱۴۰۲ هزینه مشاوره شغلی در کلینیک پیروزی به ازای یک ساعت مشاوره ۴۰۰ هزار تومان می‌باشد. برای دریافت اطلاعات بیش‌تر و رزو وقت با کلینیک پیروزی تماس حاصل فرمایید.

 

مشاوره شغلی چیست؟

مشاوره شغلی چیست؟

مشاوره شغلی خدماتی است که به شما در انتخاب مهم شغلی کمک می کند. این کار گاهی اوقات مشاوره شغلی یا پیشرفت شغلی نامیده می شود. این نوع راهنمایی می تواند به شما در شناسایی و ماندن در اهداف شغلی کمک کند و همچنین اقدامات لازم برای تحقق آن اهداف را انجام دهد.

مشاوره شغلی به افراد کمک می کند تا افراد شناخت کافی نسبت به کار خود به دست بیاورند  و یا به عبارتی میزان پتانسیل خود جهت انتخاب شغل و موفق شدن در آن شغل آگاه شوند . مرکز مشاوره شغلی به افراد این امکان را فراهم می آورد که فرد شغلی را جهت کسب و کار انتخاب کند که فرسودگی شغلی را به همراه نداشته باشد. برای کاهش آسیب¬های ناشی از این بحران¬ها بهتر است از مشاورین و افراد متخصص در این زمینه کمک بگیرید. با توجه به وضع اقتصادی فعلی، بسیاری از مشاغل در معرض خطر قرار گرفته اند. این بحران ها، هم متوجه کسب و کارهای قدیمی شده است و هم گریبان وانان تشنه موفقعیت در کسب و کار را گرفته است.

با دریافت مشاور شغلی و مشاوره تحصیلی، دیگر انرژی و زمان‌تان برای تجربۀ شغل‌ها و کسب و کارهای متفاوت تلف نمی‌گردد و می‌توانید پیشرفت بیشتری در زندگی کاری خود داشته باشید.

پس ما را همراهی کنید تا هر آن چه را که باید در رابطه با مشاوره شغلی تلفنی و یا اهمیت مشاوره شغلی بدانید را از طریق مطالعه این نوشته کامل و جامع فرا بگیرید.

 

چرا انتخاب شغل استرس زیادی برای فرد دارد؟

یکی از دردسرهای دنیای مدرن، تعدد مشاغل است، چیزی که در زمان پدران و اجداد ما وجود نداشت و آن‎‌‌ها را از استرس‌های مداوم نجات می‌داد. در واقع آن‏‌ها با صدها گزینه برای انتخاب شغل روبرو نبودند و همان حرفه اجدادشان را ادامه می‏‌دادند. این در حالی است که در دنیای کنونی، هر روز بر تعداد مشاغل جدید افزوده می‎‌‌‌شود، نیاز بازار کار تغییر می‌کند و افراد نیز هیچ اجباری به ماندن در یک شغل خاص احساس نمی‌کنند. از سوی دیگر، اغلب ما روزانه با این فکر درگیریم که “کدام شغل آینده‌ام را تأمین کرده و در آن رضایت کافی خواهم داشت.

انتخاب یک مشاور شغلی باتجربه و آگاه، باعث می‌‏شود تصمیم گیری بهتری داشته باشید و از انتخاب خود لذت بیشتری ببرید.

 

                     جهت اطلاعات بیشتر در مورد مشاوره شغلی و رزرو مشاوره با کلینیک پیروزی تماس بگیرید

                                                   شماره های تماس:

                                   02177410792   02177431649   02177431523   09203855016    

 

اهمیت مشاوره شغلی در چیست و چه مزیتی دارد؟

مشاوره شغلی شامل خدمات متنوعی است که از ارزیابی شغلی گرفته تا نوشتن یک رزومه متغیر است. یک مشاور شغلی می تواند به شما کمک کند:

  • آزمون ها و ارزیابی های مهارت را انجام دهید: یک مشاور شغلی می تواند با انجام تست های مهارت و ارزیابی، به شما در شناسایی زمینه شغلی مناسب کمک کند. آن ها می توانند به شما در شناسایی مجموعه مهارت های خود و کارهایی که با مهارت های خاص شما مطابقت دارند کمک کنند.
  • گزینه های شغلی را بررسی کنید: مشاوره شغلی می تواند به شما کمک کند نگاهی دقیق تر به گزینه های مختلف شغلی بیندازید. شاید مطمئن نیستید که مشاغل با چه نقاط قوت و مهارت شما مطابقت دارد. یک مشاور شغلی می تواند در شناسایی شغل های مناسب به شما کمک کند. شاید شما در حال ایجاد تغییر شغلی هستید و می خواهید بدانید که چه چیزی در دسترس است. مشاوره شغلی می تواند به شما کمک کند تمام گزینه هایی را که برای شما موجود است بررسی کنید.
  • تدوین یک برنامه شغلی: می دانید چه شغلی مد نظرتان است، اما مطمئن نیستید برای رسیدن به شغل مناسب چه مسیری را طی می کنید؟ یک مشاور شغلی می تواند به شما در ایجاد برنامه عمل برای رسیدن به آن شغل کمک کند.
  • مصاحبه با صاحبان مشاغل: روند مصاحبه می تواند باعث خستگی عصبی شود. یک مشاور شغلی می تواند مصاحبه هایی  برای شما ترتیب دهد، بنابراین شما می توانید در زندگی واقعی این مورد را تمرین کنید.
  • غلبه بر موانع:  یک مشاور شغلی می تواند به شما در شناسایی و برخورد با مواردی که در سر راه شما قرار می گیرد کمک کند. به عنوان مثال:  اگر دچار اضطراب یا افسردگی هستید و این موارد باعث ایجاد مشکل در حرفه شما می شود، می توانند با مراجعه به روانپزشک یا درمانگر سلامت روان به شما کمک کنند.
  • توسعه شبکه: شبکه شغلی برای بسیاری از افراد می تواند سخت باشد. این بخش مهمی از پیشرفت شغلی است. شبکه سازی می تواند به شما در یافتن مشاغل جدید و پیشرفت در شرکت ها کمک کند. بنابراین ، شما باید یاد بگیرید که روابط خود را با همکاران رشد دهید و از فرصت های جدید استفاده کنید. یک مشاور شغلی می تواند به شما در انجام چنین کاری کمک کند.

 

چه کسانی نیاز به مشاوره شغلی دارند؟

چه کسانی نیاز به مشاوره شغلی دارند؟

مشاوره شغلی می تواند تقریباً برای هر کسی مفید باشد. این که آیا شما در مراحل ابتدایی برای انتخاب شغل ، ورود مجدد به کار پس از گذراندن وقت مرخصی یا اخراج شدن از کار هستید مشاوره شغلی می تواند به شما کمک کند در این انتخاب های شغلی حرکت کنید. اگر در حال حاضر شاغل باشید همچنان مشاوره شغلی می تواند مفید باشد. این می تواند به شما کمک کند بینش مورد نیاز برای پیشرفت حرفه ای داشته باشید.

مزایای استفاده از مشاوره شغلی تلفنی

با توجه به تغییر زندگی های امروز نسبت به گذشته نیاز به شیوه‌های متفاوت و نوین برای پاسخ گویی به آن‌ها می‌باشد. با توجه به دغدغه‌های زیاد روزمره افراد دست یابی به یک مشاوره شغلی خوب هزینه بر، زمان بر و بسیار دشوار است. در شهرهای کوچک دست یابی به یک مشاوره شغلی خوب سخت است. در شهرهای بزرگ نیز به دلیل دغدغه‌های روزمره و سختی در هماهنگ کردن وقت، دست یابی به یک مشاوره شغلی خوب دشوار است. پس در چنین شرایطی استفاده ازمشاوره شغلی تلفنی یک راه حل مناسب است.

  • صرفه جویی در وقت هزینه
  • دسترسی آسان تر از مزایای مشاوره شغلی تلفنی
  • آزادی بیشتر در بیان مسائل

 

مراکز مشاوره شغلی

معمولا مراکز مشاوره شغلی در ایران، همان مراکز مشاوره شغلی و کاریابی هستند. جاهایی که صرفا در مورد شغل‌های موجود مشورت می‌دهند، اما مراکز مشاوره شغلی در تهران احتمالا اوضاع بهتری دارند. اگر تهران نیستید، شاید بتوانید از مشاوره شغلی تلفنی یا آنلاین آنها استفاده کنید. شماره تماس مشاوره شغلی را از سایت این موسسات بردارید و در مورد شرایط مشاوره از خودشان بپرسید.

مشاور شغلی خوب کیست؟

در حقیقت مشاور شغلی خوب کسی است که به شما کمک می کند تا شرایط زندگی تان، محدودیت ها و ظرفیت های محیط و توانمندی های تان را باهم ترکیب کنید و تصمیم گیری شغلی مناسبی داشته باشید.

کاملا واضح است که انجام چنین مشاوره ای از طریق تست ها مقدور نخواهد بود و نیاز به یک مصاحبه ی روانشناختی عمیق وجود دارد.

پیشنهادات مشاوره شغلی برای موفق شدن:

  • داشتن مدیریت زمان
  • مطالعه داشتن
  • بررسی و جذب سرمایه
  • کسب تجربه
  • بررسی قوانین و مقررات
  • بررسی تجارت جهانی مرتبط
  • برنامه ریزی دقیق
  • داشتن هدف های کوتاه مدت و بلند مدت
  • پشتکار داشتن
  • آموختن مهارت ها
  • شناسایی و تشخیص فرصت ها

 

از چه کسانی مشاوره شغلی بگیریم؟

از چه کسانی مشاوره شغلی بگیریم؟

زمان آن فرا رسیده است که برای آینده برنامه ریزی کرده و یک حرفه ای را دنبال کنید. یک مشاور شغلی می تواند به شما در درک فرآیند استخدام کمک کند و به مشکلاتی که باعث رد برنامه های شما می شوند ، اشاره کند.

شما غافل از فکر جستجوی شغل هستید. شاید مدت هاست که از بازار کار خارج نشده اید و اخیراً اخراج شده اید. در هر صورت، یک مشاور شغلی می تواند به شما کمک کند تا بهترین مسیر را برای خود برگزینید. اگر برای انتخاب یا تغییر شغل خود نیاز به مشاوره شغلی دارید همین الان با شماره تلفن های درج شده تماس حاصل فرمایید و از متخصصین کلینیک پیروزی جهت مشاوره شغلی بهره ببرید.

چگونه یک مشاوره شغلی پیدا کنیم؟

در بسیاری از کشورها افراد می‌توانند از خدمات مشاوره و راهنمایی شغلی، در مراکز کاریابی، مراکز خدمات بهداشت روانی، مدارس و دانشگاه‌ها بهره ببرند. اما در ایران، خدمات مشاوره شغلی بسیار کم است. با این حال می‌توان مراکز و افراد معدودی که در این زمینه ارائه خدمات می‌نمایند را به راحتی با جست‌وجو در اینترنت پیدا کنید.

 

دلایلی که به مشاوره شغلی نیاز داریم

  • مشاوره شغلی به شما کمک می کند تا گزینه های شغلی خود را درک کنید
  • از یک راهنمای عینی کمک می گیرید
  • شما نقاط قوت و ضعف خود را مشخص می کنید
  • دیدگاه خود را گسترش می دهید
  • شما در طول زندگی برای ارائه مهارت های خود به مشاوره شغلی نیاز دارید
  • مشاوره شغلی بازگرداندن شما به مسیر اصلی است

 

مشاوره شغلی چه تاثیری در انتخاب شغل دارد؟

مشاوره شغلی چه تاثیری در انتخاب شغل دارد؟

انتخاب شغل یک کار مهم است، اما ممکن است کار دشواری هم باشد. شاید تصمیم گیری در مورد مناسب ترین نوع شغل آسان نباشد و از آنجا که مشاوره شغلی به افراد کمک می کند مهارت ها، نیازها و خواسته های خود را ارزیابی کنند تا شغلی را پیدا کنند که برای آن ها موثر باشد، این نوع مشاوره در نظر گرفته می شود. قبل از تصمیم گیری در مورد شغل دائمی یک گام مهم برداشته شود. تحقیق در مورد طیف گسترده ای از مشاغل بالقوه ممکن است بسیار زیاد باشد و اطلاعات مربوط به مجموعه مهارت ها و آموزش های لازم برای یک موقعیت خاص ممکن است متناقض یا دشوار باشد. یک مشاور شغلی اغلب قادر به ارائه اطلاعات ارزشمند در این زمینه ها و سایر موارد خواهد بود.

 

چه موقع سراغ مشاور شغلی برویم؟

وقتی از شغل فعلی راضی نیستیم و صبح‌ها به سختی از خواب بیدار می‌شویم. همچنین وقتی تصمیم به تغییر شغل گرفته‌ایم ولی استرس تغییر شغل داریم و نمی‌دانیم دقیقا باید چطور این کار را انجام دهیم و هنگامی که در حال تحصیل هستیم و متوجه شده‌ایم به هر دلیلی دوست نداریم در زمینه مربوط به رشته تحصیلی‌مان، فعالیت کنیم.

قبل از مراجعه به مشاور شغلی چه چیزهایی را آماده کنیم؟

بدون شک مراجعه به مشاور در هر زمینه ای، زمانی اثربخش خواهد بود که بتوانید، اطلاعات دقیق و کاملی از خودتان ارایه دهید.

در زمینه ی مشاوره شغلی نیز زمانی موفق خواهید بود که بتوانید به ویژگی های خودتان فکر کنید، شناخت نسبتا خوبی از توانمندی ها، استعدادها و شرایط زندگی تان داشته باشید و سوالات تان را از قبل آماده کرده باشید.

اگر با روش های رزومه نویسی آشنا نیستید، مهارت های ارتباط در محیط کار را به درستی نمی دانید و یا مهارت های پایه ای مانند استفاده از نرم افزارهای تخصصی را یادنگرفته اید، بهتر است در جلسه ی مشاوره در مورد آن ها گصحبت کنید و به دنبال داه حل باشید.

امروزه اکثر کارفرمایان به دنبال جذب نیروهایی خلاق، اجتماعی و با پشتکار هستند و شاید نیاز باشد تا این مهارت ها را در خودتان تقویت کنید.

حتی اگر فکر کنید هرگز به دنبال کارمند بودن نیستید و رویای تان ایجاد یک کارآفرینی بزرگ است نیز مشاوره ی شغلی می تواند به گسترش، تکمیل و اجرایی شدن ایده های تان کمک بزرگی یه شما بکنند.

 

وظایف مشاوره شغلی

 

وظایف مشاوره شغلی

در یک جلسه مشاوره شغلی، مشاور به فرد کمک می کند مهارت ها و نقاط قوت را کشف کند، سطح تحصیلات را در نظر بگیرد و در مورد ادامه تحصیل مشاوره دهد و علایق و نوع شخصیت را تعیین کند. مشاوران همچنین ممکن است یک تست ضریب هوشی یا یک تست توانایی را انجام دهند. همچنین نشان داده شده است که مشاورین شغلی برای کمک به افراد در تعیین شغل های احتمالی بر اساس ویژگی های شخصیتی نظر می دهند.

 

مشاوره شغلی چه ویژگی هایی دارد؟

 

مشاوره شغلی چه ویژگی هایی دارد؟

جستجوی یک مشاور شغلی می تواند دلهره آور باشد. در اینجا چند نکته برای کمک به شما در شروع کار آورده شده است.

  • برای تبدیل شدن به یک مشاور شغلی ، شخص باید دارای مدرک فوق لیسانس در روانشناسی مشاوره، مشاوره توانبخشی، آموزش مشاور یا مدرک مرتبط باشد. بعد از پیدا کردن یک مشاور شغلی با مدارک معتبر، مرحله بعدی تعیین اینکه آیا آن ها مناسب شما هستند یا خیر. پرسیدن این سؤالات به شما کمک می کند تا این موضوع را دریابید.
  • به دنبال کسی باشید که از زمینه شغلی شما آگاهی داشته باشد.
  • یک مشاور شغلی خوب باید بتواند منابع ارجاعی را برای شما فراهم کند.
  • اعتبار و تحصیلات شما چیست؟ آیا آن ها در زمینه مشاوره تحصیلات مقاطع تحصیلات تکمیلی دارند؟ تجربه آن ها با مشاوره شغلی چند سال است؟ آیا آن ها در زمینه پیشرفت شغلی آموزش دیده اند؟
خدمات مشاوره شغلی کلینیک پیروزی

 

 

 

 

 

بهترین مرکز مشاوره شغلی در تهران

یکی از مهمترین خدمات کلینیک روانشناسی پیروزی مشاوره شغلی است. کلینیک پیروزی با دارا بودن کادری مجرب از بهترین کارشناسان در تهران تشکیل شده است و شما می توانید با مراجعه به آن ها بهترین ها را برای خود رقم بزنید. کلینیک پیروزی بهترین مرکز مشاوره شغلی در تهران است که با سابقه درخشان جوابگویی تمامی نیازهای شما خواهد بود. با مراجعه به کلینیک پیروزی آینده خود را با گرفتن بهترین تصمیم تضمین نمایید.

کلینیک پیروزی بهترین مرکز مشاوره شغلی در تهران

نظریه و عمل مشاوره شغلی یک تخصص روانشناختی مؤثر است که بیش از 90 سال نوآوری و آزمایش بهره برده است. تجزیه و تحلیل برای شغل مناسب نشان می دهد که مداخلات شغلی مزایای قابل توجهی را به همراه دارد. مشاوره شغلی فردی، گروه های مشاوره شغلی ساختار یافته، کارگاه های شغلی و آموزش شغلی، همه مداخلات مؤثر هستند که برای کمک به مشتریان در کشف گزینه ها و تصمیم گیری های شغلی مفید هستند. با این وجود، تلاش ها برای شناسایی مداخلات مشاوره حرفه ای می توانند برای کمک به مشتری های متنوع مورد استفاده قرار گیرند، ادامه دارند.

 

جلسات مشاوره شغلی

یک جلسه مشاوره کاری و شغلی چطور پیش می رود؟

اصولا روال جلسات مشاوره شغلی به ترتیب زیر است.

  • مشاور در جلسات اول به بررسی شخصیت و نقاط قوت و ضعف مراجع می پردازد. همچنین تمامی علایق و مهارت های او را نیز دست بندی می کند تا به یک شناخت نسبی از مراجع برسد.
  • یکی دیگر از کارهایی که مشاوران شغلی در جلسات انجام می دهند، گرفتن تست است. درواقع انواع تست های معتبر و مطابق با نیاز مراجع از او گرفته می شود. برای مثال آزمون شخصیت مایرز بریگز یکی از همین تست های معتبر است.
  • در جلسات بعدی نیز مطابق با نتیجه تست و شخصیت فرد سوالات گوناگونی از او می پرسد تا در نهایت بتواند به یک پاسخ دقیق برسد. از جمله سوالاتی که مشاوران در جلسات مشاوره شغلی از مراجعان می پرسند می توان به موارد زیر اشاره کرد.
    • به نظر خودتان در چه شغلی خوب هستید؟
    • به چه مشاغلی علاقه دارید و از انجام آن ها لذت می برید؟
    • چه مدارکی تا به حال کسب کرده اید؟ (برای مثال مدرک تحصیلی یا یادگرفتن یک مهارت خاص و غیره)
    • در منطقه زندگی شما چه مشاغلی بیشتر رایج است؟
    • فکر می کنید برای راحتی وآرامش خود چقدر پول نیاز دارید؟
    • آیا به کار فردی علاقه دارید یا کارهای گروهی؟
    • محیط کاری آرام را ترجیح می دهید یا رقابتی؟
    • آیا به مسافرت رفتن علاقه دارید؟

در جلسات مشاوره شغلی و تحصیلی چه چیزی را مطرح کنیم؟

در یک پاسخ کلی می توان گفت هر آنچیزی که به کسب و کار شما مربوط باشد. از ترس هایتان از آینده گرفته تا مهارت هایی که ممکن است برای یک شغل نیاز داشته باشید و یا امکاناتی که لازم است در اختیارتان باشد. در ادامه چند نمونه پرسشی را به صورت عمومی در جلسات مشاور شغلی مطرح شده برایتان ذکر می کنیم.

  • چطور می توانم استعداد خودم را کشف کنم؟
  • آیا علاقه من به کار برای موفقیت در آن کافی است؟
  • من از شغل فعلی اصلا راضی نیستم، اما نمی دانم برای تغییر شغل باید چه کنم؟
  • اگر خانواده با انتخاب من مخالفت کرد چه کنم؟
  • آیا اصلا این شغل ارزش چند سال هزینه مالی و زمانی را دارد؟
  • آیا لازم است در زمینه شغل مورد نظرم تحصیلات آکادمیک هم داشته باشم؟

مشاوران شغلی در سازمان ها چه کاری انجام می دهند؟

سازمان های مختلف در سراسر دنیا برای پرورش نیروی انسانی خلاق از مشاور شغلی استفاده می کنند. این مشاوران در سازمان موردنظر استخدام می شود و با هر کارمند 8 تا 12 جلسه را می گذراند. به این صورت علاوه بر اینکه می تواند سازمان ها را به گونه ای برنامه ریزی کند که در جایگاه درست خود قرار بگیرند به افزایش عملکرد خلاقانه و در عین حال سود مالی بیشتر سازمان کمک بزرگی می کنند.

تیپ های شخصیتی مختلف و مشاغل

یکی از موضوعات مختلف در رابطه با موضوع انتخاب شغل، تیپ شخصیتی هر فردی است. در ادامه قصد داریم انواع تیپ های شخصیتی و مشاغل مناسب آن ها را نام ببریم.

تیپ های شخصیتی واقع گرا

مهم ترین ویژگی این تیپ از شخصیت ها خودمحوری، صرفه جویی، سرسخت، تلاشگر و انعطاف پذیری است. این تیپ های شخصیتی در کارهای فیزیکی و مکانیکی بسیار خوب هستند از طرفی هم برای کارهایی که نیازمند ارتباطات اجتماعی باشند، ساخته نشده اند. همچنین مشاغل آن ها بیشتر سمت و سوی اشیا و لوازم قابل لمس است.

تیپ شخصیتی هنری

تیپ های شخصیتی هنری، همه مسائل را با دید زیباشناسی خود تحلیل می کنند. این افراد در مشاغلی موفق اند که خلاقیت آن ها زیاد باشد. از طرفی هم از شغل های یکنواخت و خشک نیز کاملا دوری می کنند. مهم ترین ویژگی این دسته از افراد بی نظمی، خود انگیخته، خیالپرداز، درون گرایی، آرمان گرایی، استقلال درونی است.

تیپ شخصیتی جست و جوگر

افرادی با تیپ جست و جوگر دائما به دنبال مشاغلی می روند که نیاز به تحقیق و جست و جوگری دقیق به آن ها باشد. برای مثال ریاضی جزو این دسته شغل ها است. نکته دیگر اینکه آن ها تنها می توانند در مشاغل آرام و منطقی موفق عمل کنند. مهم ترین ویژگی های این تیپ از شخصیت ها عبارت است از: تحلیل گر، منطقی، روشنفکر، هوشیار، منطقی، کناره گیر، خوددار، دقیق و پیچیده، فروتن و کنجکاو.

تیپ شخصیتی متهور

افرادی با تیپ شخصیتی متهور کاملا مقابل افراد جست و جوگر قرار می گیرند. کاملا ریسک پذیرند و برای فعالیت های متهورانه ساخته شده اند. ریسک پذیری و اهل خطربودن، خوش بین، ماجراجویی، جاه طلب بودن، معاشرتی بودن، بی باک بودن، هیجان طلبی و سلطه جویی از مهم ترین ویژگی های شخصیت های متهور است.

تیپ قراردادی

این دسته از افراد بسیار منظم اند و به دنبال کارهایی با شرایط یکنواخت هستند. این افراد در مشاغل مربوط به اقتصاد (مشاغلی مانند کارمندی و حسابداری) موفق عمل می کنند.

بارزترین ویژگی آن ها درونگرایی، انعطاف پذیری، محتاط بودن و نظم است.

تیپ شخصیتی اجتماعی

این تیپ شخصیتی نیز مقابل تیپ شخصتی واقع گرا قرار دارد. این افراد همیشه برای کمک کردن به افراد دیگر جامعه حاضر و آماده اند. تیپ های شخصتی اجتماعی بهترین افراد برای تدریس و آموزش هستند و از طرفی هم برای کارهای فیزیکی مناسب نیستند. این افراد غالبا خوش برخورد، صبور، معاشرتی، صمیمی، مشوق، فهمیده و مهربان هستند.

پیامدهای ناشی از انتخاب شغل نامناسب چیست؟

  • کاهش رضایت از زندگی و در نهایت بیکاری و فقر
  • فرسودگی شغلی
  • سرخوردگی
  • کاهش اعتماد به نفس و عزت نفس
  • آسیب های جسمی ناشی از استرس شغلی
  • افسردگی
  • خستگی مزمن
  • کاهش بهره وری

سوالات متداول انواع مشاوره شغلی

پنج مرحله مشاوره شغلی کدام است؟

  • مرحله شروع
  • مرحله اکتشاف
  • مرحله تصمیم گیری
  • مرحله آماده سازی
  • مرحله اجرا

مشاوران شغلی چه مهارتی دارند؟

مهم ترین مهارت این مشاوران، راهنمایی و حمایت از افرادی است که برای انتخاب شغل خود به کمک نیاز دارند. مشاوران شغلی درک عمیقی از گزینه های در دسترس مراجعان خود دارند و به آن ها کمک می کند فرآیند پیچیده مسیر شغلی خود را راحت تر طی کنند.

چرا برنامه ریزی شغلی مهم است؟

زندگی در جهان امروز کاملا رقابتی شده است و افراد برای موفقیت و آگاهی از فرصت های شغلی مختلف نیاز به برنامه شغلی مناسب دارند. برنامه های شغلی، به افراد شفافیت می دهد و به آن ها کمک می کند، اولویت های خود را برنامه ریزی کنند.

 

 

Call Now Button