روش های آشتی با همسر

همه زوج ها در زندگی خود دعوا و مشاجره را تجربه می کنند. زیرا دو فرد از دو خانواده ای کاملا متفاوت تصمیم به ازدواج و زندگی با یکدیگر گرفته اند و مسلما، اختلاف نظرها و مشکلاتی میان آن ها ایجاد می شود. اما همه زوج ها بعد از دعوا و قهر نمی دانند که چطور می توانند با همسر خود آَشتی کنند. این مشکل می تواند جریان دعوا را طولانی تر کند. از این رو قصد داریم در این مطلب بهترین روش های آشتی با همسر را با شما عزیزان در میان بگذاریم تا بعد از هر دعوا و مشاجره راحت تر به زندگی عادی خود برگردید.
بهترین راههای آشتی با همسر بعد از دعوا و مشاجره
دعوا و بحث در زندگی همه زوج ها وجود دارد، اما انچه که مهم است نحوه رفتار زوج ها بعد از هر دعوا و مشاجره است. اگر برای شما هم سخت است که بعد از هر دعوا با همسر خود آشتی کنید می توانید از روش های زیر برای نزدیک شدن به همسرتان استفاده کنید.
غذای مورد علاقه همسرتان درست کنید یا او را به رستوران مورد علاقه اش ببرید
محققان متوجه شدند که غذای دلخواه می تواند هورمون شادی یا همان سرتونین را در بدن انسان ترشح کند. از این رو شما می توانید با استفاده از غذای مورد علاقه همسرتان با او آشتی کنید. برای مثال وقتی خسته از سرکار باز می گردد با دیدن غذای مورد علاقه اش متوجه می شود که چقدر برایتان مهم است. همچنین این ایده برای اقایان با بردن همسرشان به رستوران مورد علاقه قابل اجرا است.
خرید هدیه
یکی از بهترین روش های آشتی با همسر تهیه هدیه است. البته نیاز نیست هدیه ای بسیار بزرگ و گران تهیه کنید، زیرا در این مواقع یک گل زیبا و ارزان قیمت هم می تواند همسر شما را خوشحال کند. در واقع خرید هدیه نه برای خود کادو بلکه برای القای حس پشیمانی که به طرف مقابل می دهد، بسیار تاثیرگذار است.
از همسرتان به خصوص در تخت خواب دوری نکنید
اگر همین حالا از یک مشاوره طلاق راجع به مهم ترین دلایل طلاق و جدایی زوج ها بپرسید، درباره دوری کردن زوج ها به شما می گوید. فراموش نکنید هیچ دعوا و مشاجره ای نباید باعث شود که شما جای خواب خود را از همسرتان جدا کنید یا حتی رابطه جنسی خود را با او قطع کنید. زیرا دوری از همسر بیش از هرچیز دیگری موجب طولانی شدن دوره قهر می شود. این نکته را هم در نظر داشته باشید که وقتی کنار همسرتان هستید، راهی برای عشق بازی و به آغوش کشیدن و در نهایت آشتی به وجود می آید.
دوستی را واسطه کنید
گاهی شرایط به قدری سخت است که هیچ راهی جز کمک گرفتن از یک دوست یا یکی از اعضای خانواده برای زوج ها باقی نمی ماند. اگر زمانی دعوای شما بسیار شدید بود و همسرتان به هیچ عنوان علاقه ای به صحبت به شما نشان نداد، بهتر است برای آشتی با او از یک فرد آشنا کمک بگیرید. حتما توجه کنید که فرد مورد نظرتان کاملا مورد اعتماد باشد، همچنین مشکل شخصی زندگی شما را با افراد دیگر درمیان نگذارد. به این صورت از طریق یک دوست می توانید برای مشاجره پیش آمده، ابراز ناراحتی کنید.
برای همسرتان نامه بنویسید
یکی از بهترین روش های آشتی با همسر بعد دعوا، نامه نوشتن است. بسیاری از افراد توانایی بیان نیاز و مشکل خود را ندارند. در این مواقع آن ها می توانند با نوشتن نامه و بیان احساسات، نیازها و احساسات شان را بیان کنند و خود واقعی شان را به همسرشان نشان دهند. بهتر است نامه ای که نوشتید چندین بار ویرایش کنید تا در نهایت بهترین خود را به همسرتان عرضه کنید.
نکات مهمی که برای آشتی با همسرتان باید به خاطر داشته باشید
برای اینکه بتوانید زمان قهر و دوری خود و همسرتان را کوتاه کنید به چند مهارت نیاز دارید. این مهارت ها کمک می کنند خیلی زود روش مناسب برای آشتی با همسرتان را بیابید. از آن گذشته زمانی که از این مهارت ها برخوردار باشید، راحت تر با مشکلات زندگی کنار می آیید و در قبال هر اشتباه همسرتان با او به دعوا و جدل نمی پردازید. این مهارت ها شامل موارد زیر می شوند.
بخشنده باشید
مهارت بخشیدن برای هر زوجی مهم است. شاید با خود بگویید که بعد از آشتی، همسر خود را می بخشید اما بخشش تنها به آشتی کردن بعد از دعوا منتهی نمی شود. درواقع فردی بخشنده است که علاوه بر آشتی با طرف مقابل هیچگاه از موضوعات دعوا پیش آمده با او صحبت نکند، به اصطلاح سرکوفت نزند و یا اینکه بعد از هر بار مشاجره موضوعات قبلی را یادآوری نکند.
احساسات همسرتان را درک کنید
در هر دعوایی بسیار مهم است که بتوانید احساسات طرف مقابل را درک کنید. گاهی شما با رفتار اشتباه خود در دعوا به همسر خود آسیب رسانده اید. در چنین شرایطی بسیار عادی است که همسرتان از دست شما عصبانی باشد و با شوخی و خنده تمایلی به آشتی کردن نداشته باشد. اگر در چنین موقعیتی قرار دارید، باید یاد بگیرید که احساسات همسر خود را درک کنید. به او نشان دهید که کاملا درکش می کنید و پذیرفته اید که با اشتباه خود به او آسیب رسانده اید. این مهارت به خودی خود باعث می شود، همسرتان به ارامی با شما آشتی کند.
مسئولیت اشتباه خود را بپذیرید
مهارت مهم دیگری که هر زوجی باید بلد باشد، پذیرفتن مسئولیت اشتباهات است. لطفا با خود صادق باشید، گاهی رفتار شما بسیار ناپسند است و همین موضوع موجب ناراحتی و مشاجره با همسرتان می شود. پس لطفا مسئولیت رفتار اشتباه خود را پبذیرید، بابت آن ابراز پشیمانی کنید و به همسر خود قول دهید که دیگر این رفتار اشتباه را تکرار نخواهید. همچنین به خود قول دهید که به حرفتان عمل می کنید.
استفاده از خدمات زوج درمانی
گاهی نیز همه مشکلات و مشاجره های شما تنها از طریق یک مشاور حل می شود. به خصوص اگر مشاجره های شما بیش از حد طولانی شده است باید هرچه سریع تر از کمک یک مشاور استفاده کنید. با این کار علاه بر پایان دادن به دعواهایتان، می توانید مهارت هایی عالی برای بهتر پیش بردن زندگی مشترک خود را پیدا کنید.
ایده جالب آشتی با همسر
یکی از ایده های جالبی که می توانید برای آشتی با همسر خود انجام دهید، نوشتن تمامی ویژگی های مثبت او است. برای مثال اگر همین حالا با همسرتان دعوا کرده اید و به دنبال راهی مناسب برای آشتی هستید، ویژگی های عالی او را بنویسید و در جلوی چشم او بگذارید. این کار باعث می شود همسرتان با خواندن ویژگی های مثبتش از نگاه شما، موضوع دعوا را فراموش و با شما آشتی کند.
جملاتی برای آشتی با همسر
بهترین جملات عاشقانه ای که می توانید بعد از دعوا به همسر خود بگویید شامل موارد زیر می شود.
- من می پذیرم که نحوه صحبت کردن من با تو اشتباه بود و من با حرفه هایم به تو آسیب زدم. حال به من فرصت بده تا اشتباهات گذشته را جبران کنم.
- من می دانم که اشتباه کرده ام و هیچ بهانه ای برای کاری که انجام دادم، وجود ندارد. لطفا با من آشتی کن، زیرا می خواهم اشتباهات گذشته را جبران کنم. تو بهترین همسر دنیایی و من طاقت قهر کردن با تو را ندارم.
- همسر عزیزم لطفا من را ببخش و بدان اگر به عقب برگردم هیچ وقت این کار را انجام نمی دهم و تو را اذیت نمی کنم.
دو نمونه پیامک آشتی با همسر
زمانی که با همسر خود قهر هستید و قصد دارید با او آشتی کنید باید پیام هایی مناسب با شرایط ایجاد شده برای او ارسال کنید. به این صورت همسرتان نیز متوجه می شود که شما از مشکل پیش آمده ناراحتید و در پی جبران آن ها هستید.
- سلام عزیزم، میدونم که ناراحتت کردم ولی می خواهم که بدانی که کاملا پشیمانم و به اشتباه خودم پی بردم. لطفا حاضر شو با هم بریم بیرون تا کمی از اتفاقات ایجاد شده دور شویم و ناراحتی و کدورت ها رفع شود.
- سلام همسر عزیزم، خسته نباشی مرد زحمت کشم. امیدوارم منو به خاطر اشتباهم بخشیده باشی. من کاملا به اشتباهم پی بردم و حالا درک می کنم که از دستم عصبانی ای. ولی می خوام که بدونی من دیگه هیچ وقت به خاطر این موضوع تو رو ناراحت نمی کنم. امروز غذای مورد علاقتو پختم تا کمی از ناراحتی دیروز رو جبران کنم.
سخن آخر
اگر زوج ها مهارت کافی برای زندگی مشترک را داشته باشند، هیچگاه برای حل مشکلات خود نیازی به دعوا و مشاجره ندارند. بهترین راه افزایش مهارت های زندگی زناشویی کمک گرفتن از یک مشاور خانواده است. شما می توانید از طریق مشورت با یک مشاور کاربلد و متخصص، تمامی رفتارها و مهارت های لازم برای زندگی زناشویی را یاد بگیرید. به همین منظور می توانید از خدمات کلینیک پیروزی استفاده کنید. کلینیک پیروزی علاوه بر زوج درمانی در زمینه های دیگری مانند مشاوره تحصیلی، کودک، طلاق و غیره نیز به مراجعان مشاوره می دهد تا مشکلات خود را به بهترین نحو حل و فصل کنند.
این نوع رفتار ها می تونه خیلی تو رابطه تاثیرگزار باشه