معرفی بهترین داروهای ضد استرس و ضد اضطراب

بیشتر مردم در برهه ای از زندگی احساس اضطراب می کنند و این احساس اغلب به خودی خود از بین می رود. اختلال اضطراب متفاوت است. اگر یکی از آنها تشخیص داده شده باشد، بسیاری از شما برای کنترل اضطراب به کمک نیاز دارید. درمان به طور معمول شامل روان درمانی و دارو است. با ما همراه باشید تا بهترین داروهای ضد استرس و ضد اضطراب را به شما معرفی کنیم.
گرچه داروها اضطراب را درمان نمی کنند، اما می توانند به شما در مدیریت علائم کمک کنند، بنابراین می توانید عملکرد خوبی داشته باشید و در زندگی روزمره احساس بهتری داشته باشید.
استرس و اضطراب
از آنجا که استرس به عنوان عملکردی از بدن و مغز آشکار می شو ، که هر دو اساساً از سیستم شیمیایی استفاده می کنند، از طیف گسترده ای از داروها می توان برای کمک به روند کاهش استرس و پیشگیری استفاده کرد. هیچ خانواده خاصی از داروها وجود ندارد که برای کاهش استرس استفاده شود. در عوض، پزشکان ممکن است برای رفع علائم خاص مربوط به استرس، طیف وسیعی از داروها را تجویز کنند. به عنوان مثال، از داروهای آرامبخش (که به عنوان داروهای آرام بخش، خواب آور و یا ضد اضطراب نیز یاد می شود)، داروهای ضد افسردگی و بتا بلوکرها برای کمک به افراد در کنار آمدن با استرس استفاده شده است.
حتما بخوانید: ” سریعترین راه کاهش استرس و اضطراب “
بهترین داروهای ضد استرس و ضد اضطراب
انواع مختلفی از داروها موجود است. از آنجا که هر فرد متفاوت است، ممکن است شما و پزشک مجبور شوید چندین دارو را امتحان کنید تا داروی مناسب خود را پیدا کنید.
1. بنزودیازپین ها
بنزودیازپین ها داروهای آرام بخشی هستند که می توانند به آرامش عضلات و آرامش ذهن شما کمک کنند. آنها با افزایش اثرات انتقال دهنده های عصبی خاص، که مواد شیمیایی هستند و پیام ها را بین سلولهای مغز شما پخش می کنند، کار می کنند.
بنزودیازپین ها به درمان انواع مختلفی از اختلالات اضطرابی از جمله اختلال وحشت، اختلال اضطراب عمومی و اختلال اضطراب اجتماعی کمک می کنند. نمونه هایی از این داروها عبارتند از:
- آلپرازولام (زاناکس)
- کلردیازپوکساید (Librium)
- کلونازپام (کلونوپین)
- دیازپام (والیوم)
- لورازپام (آتیوان)
بنزودیازپین ها به طور معمول برای درمان کوتاه مدت اضطراب استفاده می شوند. دلیل آن این است که آنها می توانند خواب آلودگی را افزایش دهند و باعث ایجاد تعادل و حافظه شوند. آنها همچنین می توانند عادت ساز باشند. همه گیری سو استفاده از بنزودیازپین در حال افزایش است.
استفاده از این داروها فقط تا زمانی که پزشک روش درمانی دیگری تجویز نکند مهم است. با این حال، اگر دچار اختلال وحشت هستید ، ممکن است پزشک شما تا یک سال بنزودیازپین تجویز کند.
اثرات جانبی:
علاوه بر خواب آلودگی و مشکلات حافظه، مصرف بنزودیازپین ها می تواند باعث سردرگمی، مشکلات بینایی، سردرد و احساس افسردگی نیز شود.
اگر بیش از دو هفته به طور منظم بنزودیازپین مصرف کرده اید، مهم است که به طور ناگهانی قرص ها را قطع نکنید، زیرا این امر می تواند در برخی افراد تشنج ایجاد کند. در عوض، با پزشک خود در مورد کاهش آرام دوز مصرفی خود صحبت کنید تا خطر تشنج را کاهش دهد.
2. بوسپیرون
بوسپیرون برای درمان هر دو اضطراب کوتاه مدت و اختلالات اضطرابی مزمن (طولانی مدت) استفاده می شود. نحوه عملکرد بوسپیرون کاملاً مشخص نیست، اما تصور می شود که بر مواد شیمیایی مغز تأثیر می گذارد که باعث تنظیم خلق و خو می شوند.
بوسپیرون ممکن است چندین هفته طول بکشد تا کاملاً موثر واقع شود. این دارو به عنوان یک داروی عمومی دسترس است.
اثرات جانبی:
عوارض جانبی می تواند شامل سرگیجه، سردرد و حالت تهوع باشد. برخی از افراد همچنین هنگام مصرف بوسپیرون، خواب های عجیب یا مشکل خواب را گزارش می کنند.
حرف آخر
پزشک می تواند به شما کمک کند تا بهترین روش درمانی را برای اختلال اضطراب خود پیدا کنید. درمان مناسب احتمالاً شامل روان درمانی و دارو است.
هنگام مصرف داروهای ضد اضطرابی حتماً دستورالعمل های آنها را دنبال کنید و به آنها در مورد هرگونه عوارض جانبی اطلاع دهید. شما عزیزان می توانید جهت ارتباط با مشاورین کلینیک پیروزی با شماره تماس های درج شده تماس حاصل نموده و از مشاوره کارشناسان ما بصورت تلفنی، حضوری و آنلاین بهرهمند شوید.